tisdag 1 september 2009

Skördefest!


Nu ska det festas på mina persikor som mognat i växthuset, äntligen! Jag tycker nog att de kom lite senare i år än förra året. Men de smakar lika gott! Trädet har fått sig en dusch med jämna mellanrum med vattenslangen mot myror och löss annars behöver det inte så mycket fjäsk för att bjuda på dessa guldgula frukter. Sorten är Anna Helena. Persikopaj är en lyxfavorit, recept hittat på Tasteline, rekommenderas varmt....

4 kommentarer:

  1. Egna persikor, jag blir grön av avund!

    SvaraRadera
  2. Tack! Det som behövs är ett växthus och en planta, kanske några år också. Mina bin pollinerar på våren. Beskärning på hösten, lite gödsel, m m m.

    SvaraRadera
  3. Egna persikor, vilket lyx!!

    SvaraRadera
  4. Vilken lyx med egna persikor!
    Hoppas de smakade som du tänkt och drömt!
    Ha det gott
    Birgitta

    SvaraRadera