lördag 2 januari 2016

Året som gått...

 I februari kom snön med besked, växthustaket hotade med att ge efter för tyngden av snö och kanske inte så konstigt för nu är många år sedan det först kom på plats. De dubbla plastskivorna har svårt att släppa i solljuset numera då de är mer än tio år gamla och garantin har gått ut. Och nu har det gått ett år igen.
 Att skotta raka gångar är makens favoritsyssla, jag försöker bara att rädda min 'Flamentanz',ros som klänger vid ingången, från postbilen och maken då de båda verkar ha något emot min älskade 'Pressssios'. Vacker är den i alla fall i alla väder.
Blomknoppar ligger i startblocken på tibasten, då var det motigt att kämpa mot all snö och kyla men nu är den körd på tippen och ligger i jorden...tog bort den för barnbarnens bästa, de är ju så farliga, bären. Blommorna däremot sörjer jag då de doftade så ljuvligt och kom bland de första på våren.

2 kommentarer:

 1. Här ser det ut ungefär som på dina bilder från fjolåret! Längtar redan till våren och det gör tydligen våra höns också, idag vägrade de att gå ut!
  God fortsättning!
  Laila

  SvaraRadera
 2. Lite mer snö hos dig än vad jag har. Hoppas mina tibast klarar av att övervintra i murarninkar för jag vill gärna plantera tillbaka dem till våren.
  God fortsättning
  Anette

  SvaraRadera