måndag 22 juli 2013

Englandsresan episod 3, fredag.

Fredagen den 24 maj, det känns nu längesedan men inte alls glömt då vi nu kom till en privat modern trädgård, Malthouse Farm. Ägarna har sen 2000 byggt och utökat med mer rabatter eftersom inspirationen runnit till. Fantastiskt fin och spännande trädgård med alla sina roliga och annorlunda inslag.
 Vem vill inte ha en sådan här fästemanssoffa, i sitt lökland eller några fina fågelbo-tekannor?
 En av "väggarna" trädgården var spaljerade äppelträd, kanske något att ta efter? I förgrunden var en okänd doftande buske, otroligt vacker.
Formklippta växter fanns lite varstans och utkikspunkter med vackra utsmyckningar, där bjöds vi in i köket på te-party vid den gigantiska AGA-spisen som värmde oss innan vi gav oss iväg till grannen, Stonehealed Farm så lite fler bilder blir det...

5 kommentarer:

 1. Men vilken fin soffa! En sån skulle man ha.. Kanske kan vi göra en sån på svetskursen i vinter..? ;) Fågelholkarna var också himla fina. :)
  Jag blandar och ger vad gäller frösådda träd. Är lite otålig du vet. Men jag måste spara plats tills frösådda korstörnet iaf :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ok, jag sår och sen ser ut en alltför liten plats...när blir det Hilleviken för "Lilla Konvaljen", Margita Anne och jag? Bäst att fråga dig på din blogg, så det gör jag! Också.

  SvaraRadera
 3. Haha.. när vill ni komma? :) Åker till Östhammar i morgon men är hemma igen på söndag om ni vill komma då?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Häftig soffa! Portaler i olika former gillas:)
  Soliga hälsningar/ Merja

  SvaraRadera