söndag 18 december 2011

Ny bekantskap att beundra.


Härliga amaryllistider!! Jag älskar dessa fantastiska lökar och dess mystiska innehåll som överraskar och förför. Den gröna skönheten är verkligen en uppstickare och symfonin av färgklanger lockar till beundran.
I helgen har vi fått ett vitt täcke av snö och nu väntar kallare väder så den kanske stannar, hoppas ända till jul. Jag har fått besked från 'Seeds World' att min beställning är iväg skickad, äntligen. Jag har försökt flera gånger att beställa men något har satt hinder för det men nu provade jag på att skriva in mitt förnamn i mejladressen och så nu kanske det blir full pott, har rödvita petunior, röda lejongap, röda brudslöjor, "snöflingan" och jättestora gullökar på gång. Nä nu är det STA-listans tur för genomgång, hoppas att vi ses snart och jag hoppas att ni har en trevlig 4;e advent.

4 kommentarer:

 1. Ja, den grönvita är jättefin, så spenslig:)
  4:e advent har bestått av julstädning och paketinslagning så här långt för mig.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Ja, Amaryllis är en vacker växt som finns i flera färger och former.
  Din limegröna var superfin!

  Kul att frön är på väg :=)
  Har själv fått iväg STA:s beställning + väntar på frön ska dimpa ner från SRGC och Rara Växter. Snart kommer väl även Konnässörsklubbens katalog och då blir det lite till. Härliga frösåddstider väntar.

  Önskar dig en fin fjärde Advent!

  SvaraRadera
 3. Oj då, kommentaren försvann! Försöker igen:
  Fina amaryllis, har också ett gäng men mina ränner förfärligt i år, för mörkt antagligen.
  Fastnar för "jättestor gullök", har aldrig frösått lök utom purjo - är det svårt? Hinner de verkligen bli färdiga?
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 4. Min trädgårdskompis påstår att det är lätt och att den hinner växa sig stor på ett år så det måste ju provas för första gången....

  SvaraRadera