söndag 17 maj 2009

Datorhaveri!


Sånt som inte får hända, har nu drabbat även mig och som jag naturligtvis inte alls såg komma. Datorn kraschade för oss för ca. 10 dagar. Så skickade vi iväg hårddisken och hoppades på det bästa....alla bilder för det här året år borta! Snyft men jag får väl lära något av detta och lägga upp backupps som alla andra duktiga gör...Nya bilder på trädgården kommar ju varje år men bilderna på barnbarnets första och andra år går ju inte att få igen. Kanske det är någon annan som knäppt lite men mina bilder är väck!

Så det är förklaringen att det inte kommit något nytt på min blogg sista veckorna och va mycket ni andra har hunnit skriva. Det är mycket att läsa igenom på era spännande bloggar men finns det tid? Trädgården sprutar för fullt om jag tyckte att det var bråttom att få undan vinterskräp så är det inte något mot kampen jag strider mot de blommande maskrosorna, knölklockorna och den rödbladig gulblommande lysingen i mitt perennaland. Så har jag tomaterna som ska ut och fortfarande sådder att prickla ut, visst är det härligt när majsolen ler......!

4 kommentarer:

 1. Undrade vart du tog vägen, kul att du är tillbaka! Vilken otur med din dator, tack för varningen, jag sköter inte alltid min backup heller. Ha en fortsatt fin dag, trädgårn väntar igen. Precis som du, mycket att göra.

  SvaraRadera
 2. Jo majsolen är härlig men inte hårddiskkrasch.
  Blev av med alla bilder från 2005 så sedan dess brukar jag gör backup men ser nu att jag börjat slarva igen.
  Påminnelser är bra!
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. Fy vad tråkigt speciellt med bilder av barnen. //Britt

  SvaraRadera
 4. Samma sak har hänt hos oss två gånger.Tråkigast med alla kort som försvinner och inte går att återkalla. Säger som Birgitta, Har oxå börjat slarva. Tack för påminnelsen!!
  Visst är det mycket nu men kul är det:))
  Ha det riktigt bra!

  SvaraRadera