lördag 14 april 2012

Ännu en mässa...Jag tog bussen ner till Älvsjö på fredagen för att shoppa loss på växter och frö som tidigare år och det gick bra! Direkt vid ingången till A-hallen stod min orkidé och väntade, den var både vacker och väldoftande så då slog jag till direkt. Sen blev det vackra trollsländor i metall för att hålla duken på plats i sommarstormarna, en dubbelblommande dillpion från Blombergs ( den skulle bli 60cm hög och jag hoppas innerligt att det inte är en hybrid av Herrgårds-pionen men den får ju stanna och blir älskad för var den än är men jag har fått fel förut) Utebelysning till trädgården har jag varit på jakt efter länge, han "den dära" Tage kanske kan skänka några rostiga stormlyktor till mig...och sen var det omröstningen av designträdgårdsrummen, jag tror jag röstade på rätt, men hur vet man det så här sittande hemma igen...ja en diamantslip till sekatören och ett pulver mot kålmaskar köpte jag också, vi hade så kul så vi kommer säkert tillbaka nästa år igen.

2 kommentarer:

  1. Det där med dilliga pioner är en djungel tydligen. Jag har också en, som trädgårdsmästaren jag fick den av kallade dillpion, men den är allt en herrgårdsdito. Och då var den ändå i full växt och blom när jag fick den. Kan inte en utbildad och erfaren mäster skilja på dem, vem ska då kunna...
    Jag som vankade fram och åter längs med gångarna igår i Älvsjö, inte såg jag de där lamporna! Mina ögon måste ha blivit mätta rätt fort och bara dåsat vidare:)

    SvaraRadera
  2. Kul med att få höra om mässan. Jätte fin orkidé du fick tag på!
    Lycka till med dillpionen!

    SvaraRadera